söndag 27 maj 2012

Alla gillar att bada...

Så har det gått en vecka i solens och värmens tecken. Skönt med tanke på den kalla våren det hittills varit, men ganska jobbigt för de svarta kompisarna.

Som tur är har vi en damm på markerna, som nu uppskattas av alla 4 benta! Ozzy är ju som vanligt helt galen när han kommer nära vatten, och Janis har börjat gilla det blöta oxå. Förra året var det bara lite 'blöta tassarna - det räcker'. Men nu har hon fått kläm på både simtekniken och vatten passionen.. Rosa har fått en svart liten 'kardborre- Janis' som simmar nära, nära för att inte missa något hon tar sig för i dammen... ;)

Ozzy kan både simma fort och gå på vatten... !




I tisdags var vi på en unghunds kurs nere i Moheda, hos Birgitta Staflund-Wiberg Kennnel Meadowlark. En kanon bra kväll, med mycket tanke och träning på stadga och gå fot med eller utan koppel. Tanken bakom är att det ska vara helt naturligt för hunden att vara vid sidan, Ha koll på omgivningen men vara lugn och stadig. Klart nöjd med den resan, och vi har ett kurstillfälle till om några veckor, så nu gäller det bara att träna på!






1 kommentar: