onsdag 29 maj 2013

Veterinär turné med Ozzy

Det har ju varit lugnt ett tag med besök hos veterinärer. Endast lite allmänna på knackningar på dörren för vaccin och p-chip har vi lyckats få till det senast ½ året. Men nu, den senast tiden har vi varit igång med sponsringen igen.

Först för över en månad sen lyckades Ozzy få en ca 1½ cm lång sticka i sin ena trampdynan i fram tassen. Den fick vi inte loss själva utan behövde få hjälp med att pilla bort. Så en liten kort sväng till Ulricehamns veterinärstation, och flisen var väck, illa kvickt. Såret läkte snabbt som ögat och efter en dag kunde man inte ens se var den suttit ! Bra så långt.

MEN....
Så fick jag för mig att ta med Ozzy på en liten apporteringsträning vi gjorde här i Knätte för ett tag sen. Han var överlycklig att få vara med och gaaaaanska taggad gjorde han övningarna med den fart som Ozzy brukar. d.v.s. fullt ös!
När vi kom hem checkade jag över alla hundar och fann att den ena klon på höger fram hade fått en spricka, inte så han hade ont men jag insåg att den kommer nog inte hålla ihop så länge till. En tid dagen efter på Blåstjärnan i Borås, och klon kapseln rycktes bort. So far so good. Omläggningarna var väl ingen höjdpunkt tycket den svarte, men det gick ganska bra ändå. Tyvärr ville pulpan aldrig torka till utan vätskade sig hela tiden. Ny tid och antibiotika av den starkare sorten blev receptet. Men nu hade Ozzy börjat tröttna på tassbandage, så fort jag kom 'hem' till Månstad, gick han och gömde sig bland kläderna i hallen ... :( 

 
Ozzy är inte speciellt nöjd med det lila tassbandaget....
 

Men nu efter nästan 5 veckors tragglande ser det äntligen Ok ut, klokapslen är på utväxt och Ozzy är glad igen!

1 kommentar:

  1. With the introduction of 1080p HD video recording, photographers now have the chance to move into the field of film and experiment with a bevy of large-aperture
    lenses such as the 50L and 85L. If you are searching for a
    camera that shoots high quality video clip and stills then this a single is for you.
    Compared to the standard prices of camcorders, a DSLR holds its own.


    Feel free to surf to my web page - canon 5d mark iii

    SvaraRadera