fredag 9 september 2011

Fröken långnos.

Det kilar när de nya gaddarna ska på plats!

Det händer inte så mycket just nu, men ändå jätte mycket.
 Janis har hunnit bli 20 veckor, väger 14,5 kg och är en fantastiskt hund. Hon har börjat tappa mer än de små framtänderna, så på ena sidan är det nya huggtänder på G. Benen och nosen har växt som tusan den sista tiden, så hon heter 'fröken Långnos' för tillfället.... ;)

Det blir inte så mycket av vad man kan kalla 'träning' än, men mer allmänt hyfs för hennes del. Idag var vi och tog en promenad på gågatan i staden Ulricehamn. Faktiskt första gången vi är där (Janis var ju med på Syd Koster i somras, men annars har vi varit  väldigt dåliga på miljöträning.) och hon är så suuuper cool !!
 "-Inga problem -jag följer dig Matte" verkar hon säga. Och hon går verkligen lugnt och fast vid sidan i kopplet! Så lite tid som vi tränat på det, är det ju helt otroligt bra. Visst tror 'Fröken Långnos' att man måste hälsa på alla som råkar titta lite för länge på henne, men det är bara att påminna lite med ett ljud eller hennes namn, så kan vi trava vidare. Janis påminner väldigt mycket om min gamle Elvis. Trygg, cool och glad. Dessa egenskaper gillar jag skarpt!  

1 kommentar:

  1. låter kanon!
    Inte behöver man hetsa o träna så mkt med en liten, det är ju ändå så mkt som de skall lära sig, och det tar man ju för var dag :-)
    Ha det gott!
    ;-) Heléne

    SvaraRadera