söndag 13 november 2011

Ozzy

Ibland blir ju inte saker å ting riktigt som man tänkt. Men ibland kan det bli lite bättre än man trott !
Ozzy opererades för 'Lumbosakral stenos'  förra hösten. Min förhoppning var att han skulle slippa ha ont efter den och att han kunde få leva gott som en 'vanlig' hund. Om vi hade riktig tur kanske han t.o.m kunde träna lite då och då....
Vintern som följde var outhärdlig, ALLDELES för mycket snö, ALLDELES för tidigt och ALLDELES för länge. Vilket gjorde att Ozzy's rehab gick väldigt långsamt och jag trodde i de mörkaste stunder att det blir nog tyvärr en tidig pension för grabben.
  



Men sen under våren/försommaren kändes det som det släppte lite grann. Han hann bygga på sig lite mera muskler, och vi gjorde en hel del samträningar och några egen träningar hemma med riktigt hyfsade resultat.

Och förra helgen som gick var det så äntligen säsongspremiär på fasan jakt i Halmstad! Vi var väl inga lysande stjärnor som plockade hem högvis med fågel, jag höll nämligen in honom medvetet för att han inte skulle flippa ur totalt! Men några tuppar fick vi in, och visst var han lite extra stel och trött dagen efter men det är såå härligt att det finns hopp om lite fler fasan jakter framöver för oss. Även om det inte blir fullt ös hela dagen i jaktmarkerna.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar