måndag 30 mars 2009

Insnöad :(

Helgens inbokade kurs hos Willy (som var flyttad från 7/3 för det snöade den helgen) blev återigen inställd..... pga snö!

Vi tänkte om igen och tog en tränings fm nere i Oskarström istället. Sven-Göte har en bra ko-hage som har massa möjligheter.

Denna gång ville jag ha ett sök först, för att se om Ozzy kan fixa markeringarna bättre när han fått 'blåsa ut' lite innan. Jag och Lotta körde vår hanar i första par, men de fick jobbar var för sig. Tog in 4 apporter i följd och sedan körde Lotta & Oddie ett tag. Ozzy satt tyst och lugnt vid sidan sedan jobbade han in 3 till.

Körde mkt 'följ mig' under tiden de andra hundarna jobbade, han var jätte duktig och följsam idag. Efter en paus gjorde vi markeringar, även här ihop med en annat ekipage, Eddie och hans unghund Casey. Det var på ganska långt håll och vi hade två kastare ute. Först tog vi ett par enkel markeringar från båda kastarna, sedan tro om ni vill, så fixade han en dubbel det sista... JÄTTE bra ! - med tanke på att han knappt klarade enkelmarkeringar sist.

Så, summa av kardemumma han behöver pysa ut överskottsenergi innan han kan koncentrera sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar